tisdag 4 december 2007

The come back!

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej bloggen och alla fanz!!! :)

förlåt igen för att vi inte upp daterat på jette länge *pinsamt*

men efter att läst alla stora mode bloggar har vi kommit på att det e baa så rätt att mode blogga så vi börjar igen!!!!!

idag var vi på det nya mode varu huset The Antz, som ligger i en as stor kjellare i de trendiga och amerikanska kvarteren in the city of Falun! vilken afär asså! vi ba "shit , kolla out fittorna" dom ba" eehy" å vi ba "overall in pink" å dom ba "yeeah, köpa?" vi ba "asssso shiiit, vi har inte råd" sen shoppa vi as mkt endå hihihihihihihhihi!!!

sen tog vi en latte på prallan. inte för att det är gått men det är ba så vuxet och ser soffistifierat ut *fnizz*

för att vara extra snella har vi ett jäst spel av Simon "Mr Siepen" "Berra" Berglund och R "SAmmyLover" B :):)

här är några av de out fitts vi köpte:




Ejvin satsade på en lite bo hämsk och exotisk lokk. han kombinerade tre olika nyanser av brunt och fick där med i hop en tid lös out fitt. ett extra plus till valet av bout kutt jeans, som är
såååååååååååååååååååååååååååååååååå inne!!!!!!!!!!






Henrik hade mer party och cocktejl tema . lite klass, lite bus, lite hest. han tar värkligen kammo stilen till en ny nivå och kombinerar det självklart med ett par korta shorts i gråttskinn.




gästspel nr 1:


Simon blandar stranden och city livet i en "kalas mysig och stekig outfit" som peter sipen skulle sagt ;) assocearen blir en stor del av the style ov spring 2009/8, däärför har han en hand bag av märket gucci by lidl, den lyllosen :-P



gästspel nr 2:

Det är detaljerna som definerar robins stil, notera därför den upknepta jülfen och bling bling paljeterna på den högra sidan av magen, som bara är så mode rätt!


tack robin och simon , ni är guld värda ! <3<3<3<3>


samman fattning av vår modet 08/09. det är lufft i kombination av tajt het som är det ända rätta! asosearer som päls mössa och hand bägar har länge varit en style mesig död synd, och nu med men ändå inte ;) blanda gärna stikat och jeans och läder och skinn och mancester och playwood och lego och plast och bränbart material och gredde, det är ett bra sett att aksentuera en soft och bo hämsk lokk.


tack för idag grabbor;)(L)(K)(K)(L)

vi ses i milan till helgen då vi hjälper er att hitta rätt i skid mode jungel träsket, hihi


/ EochHochSochRochLEGO!

2 kommentarer:

Annica sa...

Helt jäkla underbar blogg!!

Anonym sa...

hahahahaha, det är humor xD